16 Ιουν 2015

Α.Ο. Δαφνίου: "Συγχαρητήρια στην Α.Ε. Σπάρτη για την επάξια άνοδο. Περήφανοι για τον Ηλία, σε ευχαριστούμε!"

Ο Α.Ο. Δαφνίου ήταν στο Περιστέρι για να συμπαρασταθεί στην Α.Ε. Σπάρτη με περισσότερους από 70 φιλάθλους από το χωριό που πήγαν να δουν και το συγχωριανό τους Ηλία Αναστασάκο. Μετά τη λήξη του αγώνα η ομάδα εξέδωσε τη παρακάτω ανακοίνωση:

"Ο Α.Ο. Δαφνίου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε. Σπάρτη για την επάξια άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ευχόμαστε και στη νέα αθλητική χρονιά η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στο φίλαθλο κοινό ολόκληρης της Λακωνίας που στήριξε αυτή τη προσπάθεια.

ΥΓ. 1  Ως Αθλητικός Όμιλος Δαφνίου είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία είχε ένας συμπατριώτης και φίλος μας, ο Ηλίας Αναστασάκος. Ηλία μας έκανες υπερήφανους για μία ακόμη φορά, σε ευχαριστούμε πολύ.

ΥΓ. 2 Συγχαρητήρια επίσης και στην ομάδα της Κυπαρισσίας για την αγωνιστική της προσπάθεια, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.

Πηγή: http://www.isports.gr/2015/06/podosfairo/topiko-lakonias/ao-dafniou-sugxaritiria-stin-ae-sparti-perifanoi-gia-ton-ilia-se-euxaristoume