24 Μαΐ 2015

"Η ΥΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΣΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών σας προσκαλεί το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 & ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών, στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει   η Ιατρός – Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος Μαριάνθη Αλειφεροπούλου – Χαλβατζή με θέμα:



«Η ΥΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΣΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»




αλειφεροπουλουΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Η Μαριάνθη Αλειφεροπούλου Χαλβατζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Κροκεές Λακωνίας.Είναι γιατρός, διδάκτωρ της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως διευθύντρια του Βιοπαθολογικού εργαστηρίου στο 3ο Νοσοκομείο ΙΚΑ Αθηνών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Από τα φοιτητικά της χρόνια και την έναρξη της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας συμμετέχει ενεργά στους κοινωνικούς αγώνες του λαού μας και στο συνδικαλιστικό κίνημα στο χώρο της υγείας. Έχει εκλεγεί σε αρκετούς συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς. Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας των Γιατρών του ΙΚΑ και της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).
Έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες, κυρίως ιατροκοινωνικού περιεχομένου. Το 2003 δημοσιεύτηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Μάνααα από τις εκδ. Σύγχρονη Εποχή. Επίσης ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες.
Το Προμηθέων Τόποι είναι το δεύτερο βιβλίο της που δημοσιεύεται.

Πηγή: Krokeai.gr