13 Απρ 2015

2ο Ανοικτό Σκακιστικό Τουρνουά Δαφνίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνίου "Άγιος-Γεώργιος" σε συνεργασία με τον Δήμο Ευρώτα διοργανώνει ,για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Σκακιστικό Τουρνουά του Δαφνίου. Το 2ο Ανοικτό Σκακιστικό Τουρνουά Δαφνίου θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Απριλίου στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δαφνίου.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήματος από 7-99 χρονών!
Το Τουρνουά θα χωριστεί σε δύο κατηγορίες με κριτήριο την ηλικία. Στην Α'Κατηγορία θα βρίσκονται οι σκακιστές άνω των 15 ετών και στην Β'Κατηγορία οι μικροί φίλοι του αθλήματος ηλικίας 7-14.
Το Τουρνουά θα διεξαχθεί με βάση το ελβετικό σύστημα (6 γύρων). Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 10.30 το πρωί στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δαφνίου.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να δώσουν συνολικά 6 παιχνίδια με χρόνο σκέψης 20 λεπτά + 5' για κάθε κίνηση .

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ευρώτα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για να στηρίξει αυτή την μοναδική Εκδήλωση για τον Δήμο μας αλλά και για τον νομό μας.


Τηλέφωνο επικοινωνίας :
6946469524 (Αρριανάς Δημήτρης)

Σας περιμένουμε να παρευρεθείτε σε αυτήν την πρωτόγνωρη εκδήλωση για την περιοχή μας, καθώς το 2ο Ανοικτό Σκακιστικό Τουρνουά Δαφνίου είναι μια μοναδική εμπειρία για την ανάπτυξη και καλλιέργεια αυτού του πνευματικού αθλήματος στον νομό μας!


Εκ του Σκακιστικού Τμήματος Π.Σ. Δαφνίου