2 Φεβ 2015

Μεγάλες νίκες σημείωσαν και οι δύο αθλητικοί σύλλογοι του χωριού με τον Α.Ο. Δαφνίου να αποχωρεί από το Γήπεδο των Αμυκλών νικώντας την Δόξα Ανωγείων με σκορ 2-3 και ο Γ.Σ. Ολυμπιάδα Δαφνίου κατάφερε να νικήσει τον Α.Π.Σ Άρης Σκάλας με σκορ 58-62.
Ένα δυνατό παιχνίδι παίχτηκε εχθές ,1 Φεβρουαρίου , στο Γήπεδο των Αμυκλών , με την Δόξα Ανωγείων να σκοράρει από το 6ο λεπτό! Η ομάδα του Δαφνίου όμως ισοφάρησε σχετικά γρήγορα στο 38' με γκολ του Σπύρου Τσαρούχα. Η ομάδα μπαίνοντας "γερά" στο δεύτερο Ημίχρονο θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ σε 1-2 ύστερα από γκολ του Χαρίλη Στρατάκου.
Το τελικό 2-3 θα το διαμμορφώσει ο Παναγιώτης Παπαδάκος στο 60'.

Επιπρόσθετα, ο Γ.Σ. Ολυμπιάδα Δαφνίου θα σημειώσει και αυτός μια σημαντική νίκη εναντίον του Α.Π.Σ.Αρης Σκάλας με τελικό σκορ 52-62 την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στο Δ.Γ. Σπάρτης. Η Ολυμπιάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 7 βαθμούς.


Επόμενοι Αγώνες:

- Β' Κατηγορία Λακωνίας: Α.Ο.Δαφνίου - Σελλασιακός στο Γήπεδο Δαφνίου την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00. (Ε.Π.Σ.Λ)

- Ημιτελικός Κυπέλλου Λακωνίας: Α.Ο.Δαφνίου - Μολαικός στο Γήπεδο Δαφνίου την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 14:15. (Ε.Π.Σ.Λ)