8 Νοε 2018

Πανελλήνια διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Δαφνιου

Με μεγάλη χαρά ήρθε η πρόκριση στις 4 καλύτερες συμμετοχές πανελληνίως του δημοτικού σχολείου Δαφνίου στο διαγωνισμό ψηφιακής αφήγησης brights erasmus+ » η ιδιότητα του παγκόσμιου πολίτη».

Το βίντεο «ειρηνοποιοί αστερισμοί » δημιουργήθηκε με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Ιωάννας Ροβολή και Βασιλικής Μπολτσή και η μουσική σύνθεση με την εποπτεία του μουσικού Μαρίνου Καριοφύλλη. Το θέμα πραγματεύεται την ειρήνη στη γη με τη βοήθεια …των αστερισμών του ουρανού! Αυτός ο πρωτότυπος συσχετισμός ήταν αποτέλεσμα του διαθεματικού εκπαιδευτικού προγράμματος » Μικροί και μεγάλοι αστερισμοί » που υλοποιήθηκε από όλους τους μαθητές του σχολείου .
Θερμά ευχαριστούμε τους διοργανωτές του διαγωνισμού και επιμορφωτές μας κ. Πατσέλη και κα Σκουλάκη (Hepis) και το διευθυντή του σχολείου κ. Χιώτη για την άψογη συνεργασία.

Πηγή: https://krokeai.gr/2018/11/05/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83/