24 Σεπ 2017

Καλό ταξίδι...

Έφυγε από κοντά μας ο Παναγιώτης Κουτσοβασίλης του Γεωργίου σήμερα 24/9. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα (25/9) και ώρα 5 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου .

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους .

Αναλυτικά σχετικά με το δυστύχημα:

Στις 7:30΄ περίπου το πρωί της Κυριακής (24/9), κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά δύο οχήματα στο 18ο χλμ. της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου, λίγο πριν την αερογέφυρα του Δαφνίου (με κατεύθυνση προς Γύθειο). Στο ένα όχημα (μάρκας Subaru), οδηγός και μοναδικός επιβαίνων ήταν ο Π.Κ., περίπου 19-20 ετών, από το Δαφνί Λακωνίας, ενώ στο δεύτερο (ένα Audi) επέβαιναν τρία άτομα, πιθανότατα από την ευρύτερη περιοχή των Μολάων.

Άμεσα και οι τέσσερις τραυματίες διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όμως λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς ο 19χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή. Οι τρείς επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρά και νοσηλεύονται, χωρίς -σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις- να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Ο Α.Ο.Δαφνίου ανακοίνωσε:
Δεν βρίσκουμε λόγια για να εκφράσουμε τα συναισθήματα θλίψης και οδύνης που μας διακατέχουν αυτή τη στιγμή. Ο Παναγιώτης ήταν αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Α.Ο. Δαφνίου. Η αγάπη του για την ομάδα και το χωριό ήταν ανεξάντλητη, όπως και ανεξάντλητο και διαρκές ήταν και το χαμόγελό του. Θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων μας. Καλό παράδεισο να έχεις και ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε. Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Λακωνίας και τα σωματεία του Νομού μας για την ηθική συμπαράσταση τους.

Πηγή: http://lakonikos.gr/epikairothta/item/130315-nea-tragodia-sti-lakonia-nekros-20xronos-se-troxaio-stin-eo-spartis-gytheiou