11 Φεβ 2015

Επική νίκη με 2-1 σημείωσε σήμερα Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ο Α.Ο.Δαφνίου, μέσα στο Δαφνί, μπροστά στον "παντοδύναμο" Μολαικό. Τελικά, η ομάδα του Δαφνίου έδειξε σε όλη την πορεία της στο Κύπελλο Λακωνίας πως είναι μια ομάδα με ήθος και χαρακτήρα καθώς κατόρθωσε το ακατόρθωτο! Να φτάσει στον Ημιτελικό του Κυπέλλου. Το "τείχος" των Μολάων λύγισε απέναντι στο "μικρό" Δαφνί το οποίο απέδειξε για μία ακόμη φορά πως δεν αξίζει να αγωνίζεται στην Β'Κατηγορία Λακωνίας!

Ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπαλάς και να ασκούν πίεση στους φιλοξενούμενους όπου σημείωσαν αυτογκολ στο Α'Ημίχρονο . Παρ'όλες τις ελήψεις που είχε η ομάδα μας ο coach παρέταξε την ομάδα με το σωστό τρόπο καθώς κατάφερε την νίκη απέναντι του "γίγαντα" Μολαικού. Το 2-0 ήρθε στις αρχές του Β'Ημιχρόνου με σκορερ τον Σταύρο Ιατρίδη και στο 65' δώθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διαμαρτυρία ποδοσφαιριστή της ομάδος μας όπου διαμαρτυρήθηκε πιστεύοντας ότι υπήρξε λανθασμένη υπόδειξη οφσαιντ. Ο Μολαικός το μόνο που κατάφερε να πετύχει ήταν να μειώσει σε 2-1. Παρόλο που το "μικρό" Δαφνί κατάφερε να νικήσει το  Μολαικό δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου καθώς στον Α'αγώνα ,λόγω της άσχημης εμφάνησής, του ηττήθηκε με 3-0.
Το σημαντικότερο όλων είναι ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας του Α.Ο.Δαφνίου. Στον σημερινό ημιτελικό ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής είναι 26 χρονών, με 7 παίκτες να είναι κάτω των 18!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας εκτός από το πλεονέκτημα των 5 βαθμών έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 44 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 11 γκολ παθητικό. Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει για την 16η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας ,εκτός,τον Α.Ο. Χρυσάφων.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε ως εξής:
Τσαρούχας Τάσος, Κουτσοβασίλης Παναγιώτης, Κανελλάκος Γιώργος, Γιαννόπουλος Νικος, Τσαρούχας Μιχάλης, Ιατρίδης Σταύρος, Νικολόπουλος Παναγιώτης, Παναγιωτακάκος Πέτρος, Στρατάκος Χαρίλης, Τσαρούχας Σπύρος, Κυπρής Αλέξανδρος


Ακολουθούν φωτογραφίες από το Λακωνία στα Γήπεδα: