2 Ιαν 2015

Ο Ηλίας Αναστασάκος , εχθές 1 Ιανουαρίου 2015 , υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Σπάρτης. Ο ερχομός του Αναστασάκου στην Σπάρτη αναβαθμίζει το Λακωνικό ποδόσφαιρο καθώς ένας παίκτης σαν τον Ηλία έχει να προσφέρει πολλά.
Ο Αναστασάκος γεννήθηκε στο Δαφνί όπου και στον Α.Ο. Δαφνίου έκανε τα πρώτα βήματά του , γρήγορα φάνηκε πως είχε ταλέντο και έτσι πηγαίνοντας Πανγυθεατίκο είχε την ευκαιρία να αγώνιστεί στην Δ' Εθνική.
Ακόμα , ο Ηλίας βγήκε πρώτος σκορερ στην Β'Εθνική την περίοδο 2007-08 με την φανέλα του Θρασύβουλου. Επιπλέον έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Π.Α.Ο.Κ , η Α.Ε.Κ , ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος κ.α.
Ο παίκτης έφτασε στις 2:30 το μσεημέρι σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και παρουσιάστηκε από την Διοίκηση της ομάδας μέσα σε χειροκροτήματα αρκετών φιλάθλων που ήταν εκεί για την υποδοχή.Στην συνέχεια ο Ηλίας Αναστασάκος πήγε και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Εθνικό Στάδιο Σπάρτης και ξεκίνησε προπόνηση.
Στη συνέχεια γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες υπό το πρίσμα του προπονητή Αργύρη Κατσίχτη.Στη συνέντευξή που παραχώρησε στο Report24 και την Τηλεόραση Best ο Ηλίας Αναστασάκος δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στην ομάδα της Σπάρτης και θα κάνει ότι καλύτερο για να βοηθήσει την επίτευξη των στόχων.
Επίσης ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου όπως επίσης και τους Απόστολο Παύλου, Γιάννη Βουζιώτη, Δημήτρη Μπάρδη και Δημήτρη Καρρά για την συμβολή τους στην μεταγραφή.

Βίντεο από Report24: