31 Μαρ 2018

"Ομορφαίνουμε το χωριό μας"

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος με σύνθημα "Ομορφαίνουμε το χωριό μας" ο νεοσύστατος Σύλλογος Νεολαίας Δαφνίου μέσα από την προσφορά πολιτιστικού έργου και κοινωνικής αρωγής με απώτερους σκοπούς την προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθελοντισμού , διοργανώνει ένα δίημερο εθελοντικής δραστηριότητας τόσο του Συλλόγου μας όσο και των κατοίκων στην καθαριότητα του χωριού μας (ασβέστωμα κεντρικών δρόμων, καθαρισμά δρόμων κλπ).

Η κίνηση μας αυτή δεν αποσκοπεί στο να καλύψει κενά τα οποία δημικουργούνται από την έλλειψη καθαριότητας και τη γενικότερη παραμέληση και υπόβαθμιση του χωριού μας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το κράτος, αλλά αντίθετα σκοπεύει να αναδείξει τα προβλήματα αυτά στους υπεύθυνους. 
Ταυτόχρονα, αποτελεί και ένα αντιπαράδειγμα των όσων αναγνωρίζουν , δεν αδιαφορούν για αυτά τα προβλήματα και οργανώνονται συλλογικά για να τα αντιμετωπίσουν.

Πιο συγκεκριμένα , δίνουμε το εξής ραντεβού:
Κυριακή 1 Απριλίου 
με κοινή ώρα 9:00 π.μ

Για όσες και όσοι, μικροί και μεγάλοι, θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια καθαριότητας, παρακαλούνται να προσέλθουν αυτές τις ημέρες στην πλατεία του χωριού μας!!


Σύλλογος Νεολαίας Δαφνίου.